Bli medlem

Gör din plikt och gå med i det vinnande laget

Sverigedemokraterna har i decennier varnat för den samhällsutveckling som tidigare regeringar blundat för. Vi räds inte att säga som vi tycker, även när det känns obekvämt. Vår folkrörelse har på riktigt gjort skillnad för Sverige, men vi har mycket kvar att göra.

Vi vill ha ett Sverige där kvinnor inte behöver se sig över axeln när det blir mörkt. Ett Sverige som erbjuder stöd till de behövande och ger möjligheter till kommande generationer att förverkliga sina drömmar. Ett Sverige som slutar dalta med gängkriminella och som upprätthåller samhällskontraktet. För att kunna göra Sverige till ett bra land igen behöver vi engagerade politiker som bryr sig, och som är beredda att ta ansvar, på riktigt.

Gå med och bidra till Sveriges största folkrörelse, antingen som stödmedlem eller engagerad medlem! 

Om du vill veta mer om vad ett medlemskap i Sverigedemokraterna innebär är du välkommen att höra av dig genom kontaktuppgifterna på vår hemsida.

Fyll i formuläret genom knappen nedan för att bli medlem. Du kan också bli medlem genom att swisha till 123 677 53 08 och ange personnummer i betalningen. Medlemskapet är personligt och du kan inte betala och ingå i ett medlemskap åt någon annan.  Kostnaden för 1 års medlemskap är 200 kr, men 100 kr för dig som är 20 år eller yngre. Åldersgränsen för medlemskap är 13 år.

Vill du vara med och bygga Sverige?