Donera

Det brukar sägas att Sverigedemokraterna inte är som andra partier. Det stämmer – och det är inte heller något som vi försöker vara. Vi är den nya folkrörelsen och vi växer oss allt större, vi är per definition Sveriges snabbast växande folkrörelse, med fler än 30 000 medlemmar över hela landet.

Vi har hunnit fylla 30 år som parti. Vägen från grundandet till idag har inte varit spikrak. Vi var länge ensamma om att varna för de problem som de andra partierna skapat. Vi varnade för framväxten av utanförskapsområden, ökningen av grova sexualbrott, organiserad brottslighet, människohandel, hedersvåld, religiös extremism och skenande migrationskostnader – samtidigt som välfärden tillåtits haverera.

Sverigedemokraterna är idag det enda partiet som på riktigt kan möjliggöra en annan utveckling för Sverige. Till skillnad från alla de andra partierna vågar vi ifrågasätta och visa på transparens även när det blir obekvämt. Vi styrs inte av allianser, fackförbund eller journalister och kan därför göra det vi själva tror är bäst för Sverige.

Det är viktigt för oss att våra politiska förslag är väl genomarbetade, genomförbara och hållbart finansierade. Vi ogillar kortsiktiga lösningar, ytliga utspel och valfläsk. Våra förslag är genuina och vi kan därför stå för dem, oavsett hur de politiska vindarna blåser eller vad som sägs i media. Framför allt är det förslag som vi genuint menar kan ge vårt land en bättre välfärd, trygghet och sammanhållning.

Du som medlem, sympatisör eller generellt engagerad i att vilja förändra samhällsutvecklingen, du kan också vara en del i att vi växer oss större genom att stötta vårt politiska arbete med en ekonomisk gåva. Alla ekonomiska medel vi får in går oavkortat till partiets arbete för ett bättre Sverige. Och ingen donation är för liten, många bäckar små som det brukar heta. Vi är tacksamma för alla bidrag vi får.

Och som en liten uppmuntran – alla som lämnar en donation får ett tackkort av Jimmie. Och de som väljer att donera större summor har möjlighet att få en gåva, som ett tecken på vår uppskattning.

Vänligen notera att vid donation av pengar till partiet är det av största vikt att lämna fullständigt namn och telefonnummer. Denna information är viktig för oss då vi enligt lag måste kunna redovisa varifrån pengarna kommer. Bidrag som inte kan redovisas tillfaller allmänna arvsfonden.

Tillsammans kan vi förändra – på riktigt!

För kännedom. Sverigedemokraterna behöver spara och behandla personuppgifter om dig, för att kunna redovisa inkomna donationer, i enlighet med Kammarkollegiets krav på redovisning av donationer till politiskt parti. Vi kommer självklart att hantera dina uppgifter med största sekretess.

Swish
Swish-konto 123 006 99 63
Uppge fullständigt namn under ”meddelande”.

Via bankkonto
Clearingnummer 8169-5
Kontonummer 914 039 381-1

Uppge fullständigt namn samt telefonnummer under ”meddelande”.

Via bank- eller plusgiro
Bankgiro: 5308-3218
Plusgiro: 234565-0

Kontoinnehavare: Sverigedemokraterna
Adress: Box 20085, 104 60 Stockholm

Uppge fullständigt namn samt telefonnummer under ”meddelande”.

Våra bankuppgifter för internationella pengaöverföringar är:
BIC: SWEDSESS
IBAN: SE84 8000 0816 9591 4039 3811

Kontoinnehavare: Sverigedemokraterna
Adress: Box 20085, 104 60 Stockholm

Uppge fullständigt namn samt telefonnummer under ”meddelande”.