Sverigedemokraterna https://sd.se Sveriges enda oppositionsparti Fri, 15 Feb 2019 08:19:16 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.3 https://sd.se/wp-content/uploads/2018/02/cropped-cropped-cropped-Resurs-1-1-1-1-32x32.png Sverigedemokraterna https://sd.se 32 32 Ledig tjänst: Politisk sekreterare i budgetfrågor https://sd.se/ledig-tjanst-politisk-sekreterare-i-budgetfragor/ https://sd.se/ledig-tjanst-politisk-sekreterare-i-budgetfragor/#respond Thu, 14 Feb 2019 07:35:57 +0000 https://sd.se/?p=238034 Om tjänsten Sverigedemokraterna söker en politisk tjänsteman med samordnande ansvar för budgetprocessen. I rollen ingår att löpande tillsammans med partiets företrädare samordna arbetet med att ta fram partiets förslag till statsbudget, att tillsammans med riksdagens utredningstjänst beräkna statsfinansiella effekter av reformförslag och att med med dina kollegor ta fram underlag för att våra politiska företrädare […]

Inlägget Ledig tjänst: Politisk sekreterare i budgetfrågor dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
Om tjänsten

Sverigedemokraterna söker en politisk tjänsteman med samordnande ansvar för budgetprocessen. I rollen ingår att löpande tillsammans med partiets företrädare samordna arbetet med att ta fram partiets förslag till statsbudget, att tillsammans med riksdagens utredningstjänst beräkna statsfinansiella effekter av reformförslag och att med med dina kollegor ta fram underlag för att våra politiska företrädare ska kunna fatta väl underbyggda beslut.

I rollen ingår du i en grupp politiska tjänstemän där du kan komma att ha ett särskilt samordnande ansvar. Därutöver bistår du med löpande arbete och rådgivning på det finanspolitiska området. En viktig del av arbetet är också att du kontinuerligt förkovrar dig inom ditt ämnesområde samt följer samhällsutvecklingen i allmänhet.

Kompetens och egenskaper

Arbetet förutsätter att du har mycket stor förmåga till samarbete och noggrannhet samt att du är strukturerad och pedagogisk i ditt arbetssätt. Du ska också ha god kunskap om det statsfinansiella området. Egenskaper som lyhördhet, effektivitet och prestigelöshet är också viktiga. Som person är du professionell och initiativtagande. Du är också trygg i en projektledarroll där du måste samverka med ett stort antal kollegor och uppdragsgivare.

Utbildningsbakgrund på högskolenivå inom nationalekonomi eller motsvarande är ett krav.

Erfarenhet av arbete i Finansdepartementet, Regeringskansliet i övrigt, Riksdagsförvaltningen eller statlig myndighet är meriterande. Erfarenhet av arbete med offentliga budgetprocesser är särskilt meriterande.

Mycket goda färdigheter i svenska språket och vana av att författa sakliga och korrekta texter är ett krav, liksom goda kunskaper i engelska.

Arbetsprov kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.

Som tjänsteman för Sverigedemokraterna delar du naturligtvis våra värderingar och har ett politiskt intresse, samtidigt som du i en tjänstemannaroll förhåller dig sakligt inför din politiska uppdragsgivare. Tidigare engagemang inom partiet är meriterande, men inget krav. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper samt ett glatt, engagerat och positivt förhållningssätt.

Övergripande om Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn, som betraktar värdekonservatism och upprätthållandet av en solidarisk välfärdsmodell som de viktigaste verktygen i byggandet av det goda samhället. Partiet bildades 1988 med det övergripande målet att formera en demokratisk, politisk rörelse, som skulle slå vakt om den gemensamma nationella identitet som utgjort grunden för framväxten av välfärdsstaten och Sveriges fredliga och demokratiska utveckling.

Formellt om tjänsten

Arbetsort:                          Riksdagskansliet i Stockholm.
Arbetstid:                           Heltid, vanlig kontorstid. Obekväm arbetstid och övertid kan förekomma under arbetsintensiva perioder.
Lön:                                     Fast månadslön, individuell lönesättning.
Kollektivavtal:                   Unionen och Akademikerförbunden

Viktigt att veta är att samtliga anställningar som politisk tjänsteman vid Sverigedemokraternas riksdagskansli omfattas av säkerhetsprövning. Säkerhetsprövningen äger rum före anställning och omfattar en personbedömning, inhämtande av anställnings- och utbildningsbevis samt referenser. Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass enligt 17 § säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsklassade anställningar omfattas utöver säkerhetsprövningen även av en registerkontroll. 

Ansökan och frågor

Matchar du beskrivningen?

Mejla din ansökan med personligt brev och meritförteckning senast 10 mars till 

rekrytering.polsek@sd.se 

Du kan även skicka ytterligare frågor du har om tjänsten till den adressen. Nämn i så fall ”Fråga” i ämnesraden. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner

Akademikerföreningen: Karl Efraimsson

072-736 60 75

karl.efraimsson@riksdagen.se


Unionen: Pontus Karlsson:

072-726 57 84

pontus.karlsson@sd.se

Inlägget Ledig tjänst: Politisk sekreterare i budgetfrågor dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/ledig-tjanst-politisk-sekreterare-i-budgetfragor/feed/ 0
Sverigedemokraternas tre toppkandidater inför valet till Europaparlamentet https://sd.se/sverigedemokraternas-tre-toppkandidater-infor-valet-till-europaparlamentet/ https://sd.se/sverigedemokraternas-tre-toppkandidater-infor-valet-till-europaparlamentet/#respond Wed, 13 Feb 2019 14:32:14 +0000 https://sd.se/?p=235877 Igår presenterade Jimmie Åkesson Sverigedemokraternas tre toppkandidater inför valet till Europaparlamentet, i riksdagens presscenter. Jimmie Åkesson redogjorde för Sverigedemokraternas möjligheter i det kommande valet samt berörde de övriga kandidaterna på partiets valsedel, medan toppnamnen Peter Lundgren, Jessica Stegrud och Charlie Weimers gavs tillfälle att presentera sig själva och sina hjärtefrågor. Se presskonferensen i sin helhet […]

Inlägget Sverigedemokraternas tre toppkandidater inför valet till Europaparlamentet dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
Igår presenterade Jimmie Åkesson Sverigedemokraternas tre toppkandidater inför valet till Europaparlamentet, i riksdagens presscenter.

Jimmie Åkesson redogjorde för Sverigedemokraternas möjligheter i det kommande valet samt berörde de övriga kandidaterna på partiets valsedel, medan toppnamnen Peter Lundgren, Jessica Stegrud och Charlie Weimers gavs tillfälle att presentera sig själva och sina hjärtefrågor.

Se presskonferensen i sin helhet på:

Inlägget Sverigedemokraternas tre toppkandidater inför valet till Europaparlamentet dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/sverigedemokraternas-tre-toppkandidater-infor-valet-till-europaparlamentet/feed/ 0
Ledig tjänst: Kansliassistent https://sd.se/ledig-tjanst-kansliassistent/ https://sd.se/ledig-tjanst-kansliassistent/#respond Wed, 13 Feb 2019 13:43:43 +0000 https://sd.se/?p=235835 Tycker du om kontorsservice, har öga för vad som behövs och gillar att serva?  Kan du tänka dig att arbeta deltid i en händelserik miljö, arbeta självständigt i en ny roll och är flexibel? Då tror vi att du skulle trivas hos oss. Sverigedemokraterna söker nu, för start snarast möjligt, en kansliassistent.  Ort: Riksdagskansliet i […]

Inlägget Ledig tjänst: Kansliassistent dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
Tycker du om kontorsservice, har öga för vad som behövs och gillar att serva?  Kan du tänka dig att arbeta deltid i en händelserik miljö, arbeta självständigt i en ny roll och är flexibel? Då tror vi att du skulle trivas hos oss.

Sverigedemokraterna söker nu, för start snarast möjligt, en kansliassistent. 

Ort: Riksdagskansliet i Stockholm

Alla som arbetar inom Riksdagen lokaler måste genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning.   

Omfattning: Halvtid

Arbetsbeskrivning:

Du kommer vara en viktig resurs i vårt partikansli och rapportera till vår biträdande kanslichef

I tjänsten kommer du:

 • Hantera skötsel av kaffemaskiner
 • Sköta viss enklare administration och beställningar
 • Sortera och handskas med post
 • Hjälpa till med service kring möten
 • Hämta leveranser till kontoret
 • I övrig vara behjälplig med det som behövs

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är:

service- och trivselinriktad,
har öga för detaljer och ser vad som önskas och behövs, samt
gillar att vara effektiv, lösa praktiska problem och få saker och ting gjort.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Gillar du dessutom att arbeta i en politisk / ideell verksamhet kommer du att bli en uppskattad kollega.

Skicka ansökan bestående av CV och personligt brev till:

kansliassistent@sd.se

Frågor om arbetet kan besvaras av:

Kristoffer Löfblad, biträdande kanslichef

072-586 43 61

Kontakt Unionen: Pontus Karlsson:

072-726 57 84

pontus.karlsson@sd.se

Kontakt akademikerförening: Karl Efraimsson

072-736 60 75

karl.efraimsson@riksdagen.se

Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Inlägget Ledig tjänst: Kansliassistent dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/ledig-tjanst-kansliassistent/feed/ 0
Min vision för Europa https://sd.se/min-vision-for-europa/ Thu, 31 Jan 2019 12:50:46 +0000 https://sd.se/?p=198229 Det är det svenska folket som ytterst ska avgöra hur Sverige styrs, inte byråkrater i Bryssel eller andra länders politiker som vi inte kan rösta fram och som vi inte kan avsätta.

Inlägget Min vision för Europa dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
För mig har EU-frågan alltid varit en oerhört viktig fråga, så viktig att det var ett av de avgörande skälen till att jag lämnade Moderat skolungdom och istället anslöt mig till Sverigedemokraterna för långt över 20 år sedan.

EU som det är uppbyggt idag, med en allt högre grad av överstatlighet, kommer jag alltid att verka mot. Både då den står i strid med min långsiktiga vision om ett Europa, byggt på samarbete och frihandel mellan självständiga nationalstater. Men också då den undergräver själva portalparagrafen i Regeringsformen, att ”all offentlig makt i Sverige utgår från folket”. Det är det svenska folket som ytterst ska avgöra hur Sverige styrs, inte byråkrater i Bryssel eller andra länders politiker som vi inte kan rösta fram och som vi inte kan avsätta.

Men för att motverka dagens överstatlighet behöver man vara pragmatisk och fullt ut nyttja de möjligheter som finns. Idag ingår vi sedan en tid tillbaka i den av det brittiska regeringspartiet Tories formade grupp ECR, (European Conservatives and Reformists). Där har vi idag ett gott samarbete med bland annat våra nordiska vänner i Dansk Folkeparti och Sannfinländarna. I ett byråkratiskt monsterbygge behövs samarbete för att uppnå resultat och genom samarbete förbättras också möjligheterna till att reformera EU från insidan.

Sverigedemokraterna har länge varit den tydligaste rösten för den opinion som finns mot dagens överstatliga EU. Det kommer vi givetvis att fortsätta vara. Men för att nå den långsiktiga vision jag har för Europa behöver man ta sig dit steg för steg. Ett första steg dit är att inifrån verka för att minska och få bort dagens överstatlighet och istället föra tillbaka beslutandemakten till Sverige. Om detta på sikt inte lyckas så utesluter jag inte att Sverige måste omförhandla villkoren för medlemskapet och genomföra en ny folkomröstning.

När andra partier envist försöker utmåla Sverigedemokraterna som ett protektionistiskt och slutet parti, så är det en falsk bild, endast ämnat att förvränga och svartmåla Sverigedemokraterna som parti. Vi ser både fördelarna såväl som nackdelarna med dagens EU-samarbete.

Sverige behöver goda handelsvillkor och den inre marknaden. Beroendet är dock ömsesidigt. EU behöver också Sverige med vår höga kompetens och våra naturtillgångar. Den insikten bör ge oss kraft och självförtroende i vårt agerande för svenska intressen inom EU. Sverige måste bli tuffare och agera med större självförtroende

På andra områden inom EU finns det också stora problem. Bland annat när det gäller den fria rörligheten. Det handlar inte om någon slags diffus protektionism. Den inre marknaden med fri rörlighet av varor, tjänster, kapital och arbetskraft är avgörande för våra svenska företags fortsatta välmående och konkurrenskraft. Vad det handlar om är i grund och botten lika konkurrensvillkor mellan länder och att svenska villkor ska gälla i Sverige. Svårare än så är det inte. Den insikten har vi och den insikten avser vi förvalta och utveckla. 

Den fria rörligheten sätter också djupa negativa avtryck i människors vardag i form av organiserat tiggeri, stöldligor, illegala invandrare, gränsöverskridande brottslighet och terrorism. Satt inom ramen för denna kontext bör det vara varje nations rätt att freda sina gränser, utan att styras av bestämmelser från Bryssel.

Samtidigt är detta ett område där samarbete mellan länder i form av utbyte mellan underrättelsetjänster, polisiära gemensamt förankrade operationer och andra typer av metoder som kräver koordinering är en grundförutsättning.

Att upprätthålla det yttre gränsskyddet och därigenom upprätthålla säkerhet och trygghet för våra medborgare är ett typexempel på en fråga av global karaktär som kräver multilaterala lösningar. Miljö – och klimatpolitik är en annan. EU måste klara av att se skiljelinjen mellan vad som är globala respektive nationella frågor utan att göra kraftiga ingrepp i respektive nationalstats suveränitet när det gäller exempelvis social-, utrikes-, försvars-, skatte- och kriminalpolitik.

På onsdag nästa vecka avser jag att inför vår partistyrelse föreslå ett valmanifest som tar sin utgångspunkt i just detta. Att vi nyttjar alla de möjligheter som finns att steg för steg återföra beslutandemakten till Sverige, men samtidigt slå vakt om behovet av samarbete med vår omvärld. Vi ska nyttja de möjligheter som finns för att uppnå detta, och medan vi nu avvaktar utgången av Brexit, är ett första steg för att nå dit att göra det inifrån EU:s högborg i Bryssel. Tillsammans med våra vänner.


Jimmie Åkesson (SD)
Partiledare

Inlägget Min vision för Europa dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
”Det surrar i luften.” https://sd.se/det-surrar-i-luften/ https://sd.se/det-surrar-i-luften/#respond Fri, 11 Jan 2019 13:12:55 +0000 https://sd.se/det-surrar-i-luften/ "Det surrar i luften."Regeringskaos utan verklighetskontakt fortsätter - SamtidenKOMMENTAR. Det surrar i luften. Det ska finnas två ”uppgörelser” om regeringslösningar som Centerpartiet nu diskuterar. Vad medierapportörerna glömmer är dock att dessa uppgörelser ännu saknar stöd i riksdagen. Först meddelades att S-C-MP-L kommit överens om bland annat arbetsrätten,...

Inlägget ”Det surrar i luften.” dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
”Det surrar i luften.”

Regeringskaos utan verklighetskontakt fortsätter – Samtiden

KOMMENTAR. Det surrar i luften. Det ska finnas två ”uppgörelser” om regeringslösningar som Centerpartiet nu diskuterar. Vad medierapportörerna glömmer är dock att dessa uppgörelser ännu saknar stöd i riksdagen. Först meddelades att S-C-MP-L kommit överens om bland annat arbetsrätten,…

Inlägget ”Det surrar i luften.” dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/det-surrar-i-luften/feed/ 0
Ledig tjänst: ekonomiadministratör https://sd.se/ledig-tjanst-ekonomiadministrator/ https://sd.se/ledig-tjanst-ekonomiadministrator/#respond Mon, 10 Dec 2018 14:24:36 +0000 https://sd.se/?p=102055 Tycker du om en händelserik vardag, arbeta självständigt och är flexibel? Har du några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Är du van att arbeta med ordning och reda, samt med stor diskretion? Vill du bredda dina kunskaper med personaladministration? Då tror vi att du skulle trivas hos oss. Sverigedemokraterna söker nu, för start snarast […]

Inlägget Ledig tjänst: ekonomiadministratör dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
Tycker du om en händelserik vardag, arbeta självständigt och är flexibel? Har du några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Är du van att arbeta med ordning och reda, samt med stor diskretion? Vill du bredda dina kunskaper med personaladministration? Då tror vi att du skulle trivas hos oss.

Sverigedemokraterna söker nu, för start snarast möjligt, en självgående ekonomiadministratör.  

Ort: Riksdagskansliet i Stockholm                  
Omfattning: Heltid
Arbetsbeskrivning:

Du kommer vara en viktig resurs i vår ekonomifunktion, rapportera till vår ekonomichef som du ingår i nära samarbete med och arbeta brett, såväl högt som lågt.

I tjänsten kommer du bland annat:

 • Sköta löpande bokföring
 • In- och utbetalningar
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Fakturering och övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter
 • Löneberedning, försäkringar, pensioner och viss personaladministration

För att trivas i rollen behöver du arbeta lösningsorienterat stundtals med utmaningar. Vi tillämpar provanställning.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell har du:

 • Eftergymnasial ekonomiutbildning och några års erfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Meriterande är
  • att ha arbetet med personaladministration/lön,
  • erfarenhet av Hogia och
  • ideell verksamhet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som trivs i ett självständigt arbete med stort fokus på siffror och noggrannhet. Vidare präglas du av engagemang och är van att hantera ett varierat tempo. Du är angelägen om att hålla deadline. Gillar du dessutom att arbeta i en politisk / ideell verksamhet kommer du att bli en uppskattad kollega.

Skicka ansökan och eventuella frågor till: ekonomiadministrator@sd.se.

Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Inlägget Ledig tjänst: ekonomiadministratör dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/ledig-tjanst-ekonomiadministrator/feed/ 0
Dagens kanske viktigaste nyhet https://sd.se/dagens-kanske-viktigaste-nyhet/ https://sd.se/dagens-kanske-viktigaste-nyhet/#respond Fri, 30 Nov 2018 08:46:16 +0000 https://sd.se/dagens-kanske-viktigaste-nyhet/ Dagens kanske viktigaste nyhet.Timbuktu stämmer SD för textrad som han tagit från en annan artistEn miljon kronor tycker artisten "Timbuktu" att Sverigedemokraterna ska betala i vite för att de använt en textrad på en valaffisch som bland annat förekommer i en sång från artisten. Men texten "a...

Inlägget Dagens kanske viktigaste nyhet dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
Dagens kanske viktigaste nyhet.

Timbuktu stämmer SD för textrad som han tagit från en annan artist

En miljon kronor tycker artisten ”Timbuktu” att Sverigedemokraterna ska betala i vite för att de använt en textrad på en valaffisch som bland annat förekommer i en sång från artisten. Men texten ”a…

Inlägget Dagens kanske viktigaste nyhet dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/dagens-kanske-viktigaste-nyhet/feed/ 0
Sverigedemokraterna presenterar budget https://sd.se/sverigedemokraterna-presenterar-budget/ https://sd.se/sverigedemokraterna-presenterar-budget/#respond Thu, 29 Nov 2018 08:47:37 +0000 https://sd.se/?p=69653 Vid en presskonferens klockan 11 idag kommer Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt att presentera partiets budgetmotion inför den kommande budgetperioden. Klicka här för att läsa budgeten! 

Inlägget Sverigedemokraterna presenterar budget dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
Vid en presskonferens klockan 11 idag kommer Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt att presentera partiets budgetmotion inför den kommande budgetperioden.

Klicka här för att läsa budgeten! 

Inlägget Sverigedemokraterna presenterar budget dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/sverigedemokraterna-presenterar-budget/feed/ 0
Mattias Karlsson (SD): Man prioriterar lyxkonferenser, dans och nöjen framför de sjuka och äldre https://sd.se/mattias-karlsson-sd-man-prioriterar-lyxkonferenser-dans-och-nojen-framfor-de-sjuka-och-aldre/ https://sd.se/mattias-karlsson-sd-man-prioriterar-lyxkonferenser-dans-och-nojen-framfor-de-sjuka-och-aldre/#respond Wed, 28 Nov 2018 10:44:33 +0000 https://sd.se/?p=66985 Mattias Karlsson, Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen, tillika ledamot i sin hemkommun Uppvidinges kommunfullmäktige, kommenterar att Sverigedemokraternas motion om ekonomiska åtstramningar för partierna röstats ned, samt att partiet inte fått gehör för andra besparingar på den politiska verksamheten. Bland annat har man yrkat på att en kostsam konferens för politikerna ska ställas in. Mattias skriver: Min […]

Inlägget Mattias Karlsson (SD): Man prioriterar lyxkonferenser, dans och nöjen framför de sjuka och äldre dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
Mattias Karlsson, Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen, tillika ledamot i sin hemkommun Uppvidinges kommunfullmäktige, kommenterar att Sverigedemokraternas motion om ekonomiska åtstramningar för partierna röstats ned, samt att partiet inte fått gehör för andra besparingar på den politiska verksamheten. Bland annat har man yrkat på att en kostsam konferens för politikerna ska ställas in.

Mattias skriver:

Min hemkommun Uppvidinge befinner sig i allvarlig ekonomisk kris och står nu inför de största underskotten på många decennier. En del av förklaringen är att Sjuklöverns politiker på riksnivå i åratal har lämpat över kostnader för invandringen på kommunen.

Socialnämnden, som bland annat hanterar äldreomsorgen, är den nämnd som måste göra störst neddragningar de kommande åren. Dagverksamheten, där bland annat sjuka och funktionshindrade äldre, som fortfarande bor hemma och vårdas av anhöriga, får en chans att komma ut och delta i sociala och kulturella aktiviteter och som ger anhörigvårdarna någon timmes avlösning, är den första verksamheten som hotas av sparbetingen. Fler lär följa.

I tider som dessa anser Sverigedemokraterna att vi från de politiska partierna bör visa solidaritet och omtanke om våra svagaste kommuninvånare och de vardagshjältar som vårdar dem, genom att också ålägga oss själva ett sparbeting och dra vårt strå till stacken.

Vid gårdagens budgetfullmäktige yrkade vi därför på att det kommunala partistödet skall dras ned med 10 % tills dess att kommunens ekonomi är i balans samt att de pengar som sparas skulle föras över till socialnämnden och användas för att försöka rädda dagverksamheten för de gamla. I kommunstyrelsen har vi också yrkat på att en mycket kostsam utbildningskonferens för politikerna skall ställas in och att en icke avgörande renovering av en dansbana skall genomföras på ett mindre kostsamt sätt.

Om vi hade fått stöd för samtliga av dessa ståndpunkter så hade dagverksamhetens framtid kunnat vara tryggad. Det fick vi dock inte. SD stod ensamma. Med visst stöd av Landsbygdspartiet i partistödsfrågan.

Politik handlar om prioriteringar. Uppvidinges styrande makthavare har visat att man prioriterar lyxkonferenser, pengar till de egna partierna och dans och nöjen framför att ge kommunens sjuka och äldre en dräglig tillvaro.

Detta kommer vi att påminna väljarna om fram till 2022.

Inlägget Mattias Karlsson (SD): Man prioriterar lyxkonferenser, dans och nöjen framför de sjuka och äldre dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/mattias-karlsson-sd-man-prioriterar-lyxkonferenser-dans-och-nojen-framfor-de-sjuka-och-aldre/feed/ 0
Riksdagsutställning om folkmordet på kristna i Armenien invigd av Björn Söder (SD) https://sd.se/riksdagsutstallning-om-folkmordet-pa-kristna-i-armenien-invigd-av-bjorn-soder-sd/ https://sd.se/riksdagsutstallning-om-folkmordet-pa-kristna-i-armenien-invigd-av-bjorn-soder-sd/#respond Wed, 28 Nov 2018 08:56:21 +0000 https://sd.se/?p=66747 ”Det är viktigt att vi inte går de krafter till mötes, som vill förneka att detta har hänt.” Björn Söder Läs artikel hos Samtiden: https://samtiden.nu/2018/11/utstallning-om-folkmordet-i-armenien-invigd-av-bjorn-soder/

Inlägget Riksdagsutställning om folkmordet på kristna i Armenien invigd av Björn Söder (SD) dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
”Det är viktigt att vi inte går de krafter till mötes, som vill förneka att detta har hänt.”
Björn Söder

Läs artikel hos Samtiden: https://samtiden.nu/2018/11/utstallning-om-folkmordet-i-armenien-invigd-av-bjorn-soder/

Inlägget Riksdagsutställning om folkmordet på kristna i Armenien invigd av Björn Söder (SD) dök först upp på Sverigedemokraterna.

]]>
https://sd.se/riksdagsutstallning-om-folkmordet-pa-kristna-i-armenien-invigd-av-bjorn-soder-sd/feed/ 0