Om kommunikationsavdelningen

På Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning arbetar vi brett med allt från text och bild, till formgivning, fotografering, film och arrangemang av större event. Vår avdelning ligger bakom några av Sveriges mest slagkraftiga kampanjer, och allt vi gör planeras och utförs av oss själva ”in-house”. 

Ditt uppdrag  

Du bistår vår ledningsgrupp med administrativt stöd och löpande ärenden i verksamheten. Du bokar resor, hjälper till med verksamhetens planering och lägger upp strategier tillsammans med ledningsgruppen. Omvärldsbevakning och daglig bevakning av politiska skeenden är grunden till allt arbete. Du får möjlighet att vara med i viktiga processer i den mest avgörande delen av vår valkampanj.

Din profil 

Du vill arbeta med kommunikation och har ett stort intresse för politik. För oss är din personlighet, driv och serviceanda av större vikt än många års erfarenhet. Du har en utpräglad ansvarskänsla och kan arbeta både självständigt och i team, du är även mål- och resultatorienterad. 

Du ska kunna arbeta snabbt och effektiv samtidigt som du sköter dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Hög stresstålighet är ett måste särskilt med tanke på att arbetsplatsen är en viktig del av en pågående valrörelse.  

Stora kunskaper i office-paketet och andra nödvändiga verktyg är meriterande.

Som tjänsteman för Sverigedemokraterna är det viktigt att du delar våra värderingar och har ett politiskt intresse. Samtidigt förhåller du dig i en tjänstemannaroll sakligt inför din politiska uppdragsgivare. Tidigare engagemang inom partiet är meriterande, men inget krav. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper samt ett glatt, engagerat och positivt förhållningssätt.

Om anställningen 

Tjänsten är en projektanställning på 100% med en löptid på 12 månader. 
Arbetet kommer att bedrivas från kommunikationsavdelningens lokaler i Alvik, Stockholm. 
Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Ansökan 

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev och skickas till erik.larsson@sd.se senast den 15 april.
Anställningsprocessen med intervjuer och så vidare sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!