Om kommunikationsavdelningen

På Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning arbetar vi brett med allt från text och bild, till formgivning, fotografering, film och arrangemang av större event. Vår avdelning ligger bakom några av Sveriges mest slagkraftiga kampanjer, och allt vi gör planeras och utförs av oss själva ”in-house”. 

Ditt uppdrag  

Du arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator och Photoshop samt gärna fler av programmen inom Adobefamiljen. Du ska kunna hantera hela processen från idé och skiss till att ta fram färdiga original för print och digitala plattformar samt att vara i kontakt med andra avdelningar inom organisationen. Du kommer att arbeta särskilt med material till våra lokalavdelningar. Det är en merit om du är en duktig fotograf och ett extra plus om du även kan producera illustrationer och rörligt material/enklare film. 

Din profil 

Vi räknar med att du har relevant utbildning inom grafisk form/original samt yrkeserfarenhet av att arbeta på kommunikations- eller marknadsavdelning eller från byråsidan. Du sätter en ära i kundservice. För oss är din personlighet, driv och serviceanda av större vikt än många års erfarenhet. Du har en utpräglad ansvarskänsla och kan arbeta både självständigt och i team, du är även mål och resultatorienterad. 

Du ska kunna arbeta snabbt och effektiv samtidigt som du håller hög kvalitet på de uppdrag du ansvarar för.  

Vi ser gärna att du är i början på ditt arbetsliv. 

Om anställningen 

Tjänsten är en projektanställning på 100% till och med valet 2022 den 11 september. 
Arbetet kommer att bedrivas från kommunikationsavdelningens lokaler i Alvik, Stockholm. 
Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Ansökan 

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och ev. portfolio och skickas till rekrytering.kommunikation@sd.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!