Lediga tjänster

Lediga jobb

Sverigedemokraterna växer snabbt och behöver tillsätta följande tjänster:

  • Ledig tjänst: pressekreterare

    Pressekreterare sökes Sverigedemokraterna växer fort och kommer nu att förstärka organisationen kring partiets presstjänst. Som pressekreterare är du del i ett lag där du ansvarar för specifika delar av partiets mediehantering. Tjänsten är placerad på partiets riksdagskansli i Stockholm. Du kommer att arbeta nära riksdagsgruppen och dess samordningsfunktioner.

    › Läs mer
  • Till Sverigedemokraternas delegation vid Europaparlamentet i Bryssel söker vi nu en analytiker

    För närvarande har Sverigedemokraterna två ledamöter i Europaparlamentet och denna tjänst är inriktad på administrativt stöd till en ledamot och dess kontor. Denna tjänst ställer krav på flexibilitet, laganda, förmåga att sätta sig in i lagar och förordningar, tillgodogöra sig policydokument, problemlösande och god serviceanda.

    › Läs mer

Du kan även skicka en spontan ansökan med CV till rekrytering@sverigedemokraterna.se

Vår politik når ut till allt fler människor. Som politiskt parti har vi haft en stark tillväxt på kort tid och därför befinner vi oss nu i ett läge med stort rekryteringsbehov av ett antal tjänster inom allt från specifika spetskompetenser till olika ansvars- och chefsnivåer.

För oss innebär en rekrytering inte bara att tillsätta en tjänst, en rekrytering innebär också att vår organisation tillförs nya kompetenser och erfarenheter.

Vi sätter stort värde på att ha engagerade och nöjda medarbetare och vår målsättning är att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi vet att medarbetarna är den viktigaste resursen för framgång.